Jukka Aakula (jukkaaakula) wrote,
Jukka Aakula
jukkaaakula

Eero Paloheimo sanoi taas mitä ajatteli

Vihreitten ex-kansanedustaja Eero Paloheimo sanoi taas mitä ajatteli:

Muukalaiskammoiset ja muukalaisnälkäiset suomalaiset ovat samaa junttijoukkoa, vaikka jälkimmäiset pyrkivät esiintymään fiinimpinä. Suomalaisten suhde ulkomaalaisiin on luonnoton, mutta normaalisti kysymys ei ole vihasta vaan ylettömästä pokkuroinnista ja mielistelystä. Harvoinpa tästä kateellisesta kansastamme löytyy yksilöitä, jotka suhtautuvat ulkomaalaisiin mutkattomasti ja kuitenkin kriittisesti. Mutta täällä näkökulmalla on vain viihdearvo.

Vihreistä hän toteaa näin:

Vihreiden vakaa nousu johtuu heistä muodostuneesta käsityksestä ja ilmastonmuutoksesta, joka ei ole enää teoriaa vaan alkanut koskettaa kaikkia. Yleisen käsityksen mukaan vihreät ovat edelleen ympäristöpuolue ja radikaalimman vaihtoehdon puuttuessa he keräävät maapallon tilasta huolestuneiden äänet. Kannatus lisääntyy tulevaisuudessa kun maailmanloppu lähestyy.

Rivien välistä voinee lukea että vihreät eivät todellisuudessa enää ole ympäristöpuolue.

Edellisen kerran hän sanoi mitä ajatteli Afrikka-kirjassaan. "Suhtautumistamme Afrikkaan leimaa jättimäinen kollektiivinen valhe". Paloheimo ajattelee itse asiassa aivan samalla lailla Afrikasta kuin Tatu Vanhanen. Ja hän on kirjoittanut asiasta jo 90-luvulta asti mm. Kanavassa.

Subscribe

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments