Jukka Aakula (jukkaaakula) wrote,
Jukka Aakula
jukkaaakula

Millaiset (demari)äänestäjät, sellaiset johtajat

Halosen perusäänestäjä on herravihasta kärsivä luuseri.  (Halosta toki äänestävät monet aivan fiksutkin ihmiset - ihmiset, jotka äänestävät maailmankatsomuksellisista syistä aina vasemmistoa, ja kun nyt Halonen kerran on vasemmiston ehdokas, he äänestävät sitten Halosta.)

Halosen perusäänestäjä on vähään tyytyväinen - hän ei kaipaa presidentiltä muuta kuin että tämä aika ajoin nöyryyttää hallitusta ja poliitikkoja. Halosen perusäänestäjän onkin syytä olla tyytyväinen. Halonen on keskittynyt 100%:sti tähän poliitikkojen nöyryyttämiseen.

Halosen presidenttiys on kertakaikkiaan se hinta, joka meidän on maksettava siitä että kaikki suomalaiset - myös luuserit - saavat äänestää. Suora kansansanvaali takaa sen, että presidentiksi voidaan valita melkein kuka tahansa, joka ei ole liian positiivinen.

Alma median Helsingin toimiston esimies Taneli Heikka kuvaa Tarja Halosen, Erkki Tuomiojan ja Paavo Lipposen käyttäytymistä Satakunnan Kansassa:

"Suomalaiset sodanjälkeiset sukupolvet ovat Euroopan huonoimmin käyttäytyviä ihmisiä.

Suomalaiset ovat saaneet näköisensä johtajat. Huonojen käyttäytymistapojen julkisia esimerkkitapauksia ovat Erkki Tuomioja, Paavo Lipponen ja Tarja Halonen...

Tuomioja ei ulkoministerikaudellaan koskaan tervehtinyt alaisiaan...

Lipposelle ja Haloselle on tyypillistä keskustelukumppania vähättelevä murjottaminen ja tiuskiminen ja argumenttien korvaaminen jyräämisellä. Näin huonoilla sosiaalisilla taidoilla ei voisi päästä johtotehtäviin missään muualla."


Negatiivisuudesta on lisää tekstiä Asabiyahissa.

Subscribe

 • Tuomio Jumalanpilkasta

  Muhammedia ei saa pilkata. Tuomio on eräänlainen toisinto Hannu Salaman tuomiosta hänen kirjastaan Juhannustanssit. Tosin…

 • Mobiilpalvelut ja HS

  HS:n taloussivuilla oli eilen uutinen mobiilipalveluista. Uutisen pääsisältö oli että uusien palvelujen tulo…

 • Eero Paloheimo sanoi taas mitä ajatteli

  Vihreitten ex-kansanedustaja Eero Paloheimo sanoi taas mitä ajatteli: Muukalaiskammoiset ja muukalaisnälkäiset suomalaiset ovat…

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments